keesenliduin2012.reismee.nl

Coff's harbour

Coff's Harbour.    Dinsdag 10 april Zo haast 600 km. achter de rug over de Pacific Highway prachtige weg... geen Pacific gezien. Blijven hier een nacht. Dank voor de Mac........ : koffie en plassen...... Hehe gearriveerd. Gelukkig is er een restaurant bij zodat we niet verder hoeven te zoeken en Kees ook lekker zijn borreltje kan drinken? Het  is een  afrikaans restaurant... We hebben heerlijk gegeten en weer een Australisch wijntje gedronken en een flesje meegenomen naar onze kamer. 2 dagen geleden zijn we 3x aan gehouden om een uur of tien! 's ochtends! Bij alcohol controles. Natuurlijk hebben wij om 10 uur 's ochtends nog niets op. Ook hier weer prachtige kusten. De "emerald coast"  Gr. Lid en Kees Eva: ik heb nog geen enkel leuk winkeltje gezien hier is het zelfs om half zes al donker Alles goed?

Donja

Hey, hoe gaat het bij jullie? Waar zitten jullie ergens?
Hier alles goed. Vandaag eindelijk een beetje mooi weer dus de meiden kunnen lekker buiten spelen straks.
Onze tafel is binnen. Is toch wel heel groot haha. Volgende week komen als het goed is de stoelen. Ben erg benieuwd.
Verder weinig nieuws vanuit NSW.

Xx

eva

hey,

Is er nog wel wat leuks te zien in die plaatsjes? Of zijn jullie alleen maar op de snelweg?

xxx