keesenliduin2012.reismee.nl

's nachts

Hoi Kapot was ik! Dus om 9 uur viel ik om.( zal die fles wijn wel geen goed aan gedaan hebben.) Maar ja ......vroeg naar bed is vroeg wakker, Kees ligt heerlijk te snurken. Gisteravond hebben we in een of andere garage gegeten. Bertha Brown. Het eten was lekker en de wijn ook. Er was life- music van verschillende alternatievelingen. Je kent dat wel een gitaar en een stem. Er kwamen steeds meer zangers die allemaal 10 minuten mochten optreden. Ook heb ik hier in Melbourne mijn lievelingswinkel gezien!............ja..ja,,,,,,,ja.... Weet je het al?? De ........ De,,,,,,.,..de ....ja! Ja!...... De. .... Zeg het maar.......DE..... ALDI!! Onze geweldige wereldstekker. ( gekocht bij de Anwb!) past dus niet! Ik ga weer proberen te slapen het is half twee , Gr. Liduin xxx

Donja

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Is minder dat het hotel ouwe meuk is. Hopen dat het volgende hotel beter is. Wel een beetje bijgekomen van de lange vlucht?
Hier alles goed. De vloer is klaar en is erg mooi geworden. Nu de meubels nog :-).
Vandaag mooi weer hier alhoewel het nog best fris was uit de zon.
Gaan jullie morgen naar de great ocean road?
Alvast veel plezier!

Xx